Six Stars

Not able to see any image in the New Community Forum

Hi Talend Team, I am not able to See any image posted in the New community forum , were as i can see the images from my old community forum page ? !! is that problem with my computer or need to change any settings ? Thanks
5 REPLIES
Community Manager

Re: Not able to see any image in the New Community Forum - Status changed to: Investigating

Hi, I'm able to see images logged in and out. Can you link to a post where you are not able to see an image? And are these all posts with images that you aren't able to see? Thanks.

Six Stars

Re: Not able to see any image in the New Community Forum

Hi Team, Yes, I am not able to see any images user posted in the community , even my profile picture !! Is there any thing need to be done from my side ?
Community Manager

Re: Not able to see any image in the New Community Forum

I’m really surprised this is happening. I haven’t seen this issue with other customers. I don’t see that you uploaded an image (it just shows the default avatar). Can you send along a screenshot of what you see to community_help@talend.com?
Seven Stars

Re: Not able to see any image in the New Community Forum

Community Manager

Re: Not able to see any image in the New Community Forum

Hi AkshayNG
The images display correctly on my side. Perhaps your network is slow, have you tried to refresh your page?

Regards
Shong
----------------------------------------------------------
Talend | Data Agility for Modern Business