Unable to get output in Talend MDM Web UI

Highlighted
One Star

Unable to get output in Talend MDM Web UI

Hi
I created a simple Data Model with 2 entities. I exported the data model, created a data container for the same, created a job to load the data from an excel file in one of the entities.The job ran successfully after which i deployed it. I can see the data being loaded into the data container but in the WEB UI, when i try to browse records, it does not show any entity .Please help.Its URGENT

One Star

Re: Unable to get output in Talend MDM Web UI

Hi,
I am also facing the same problem. In my case I have created the Data entity , data container , data model and also browse item view and deployed those to the server.
I have manually entered few records in the Data Container which is visible from Talend Open studio.
In my UI I am able to add records to my data model and data container but while I am selecting a data entity ( By Choosing the appropriate data model and data container) No records are visible in the UI. Even though it is visible in Open Studio Server View.

UI throwing an error:
Check the server log. What could be the probable Error.
Please let me now....

Thanks in advance....
Sachin

What’s New for Talend Spring ’19

Join us live for a sneak peek!

Sign up now

Agile Data lakes & Analytics

Accelerate your data lake projects with an agile approach

Watch

Definitive Guide to Data Quality

Create systems and workflow to manage clean data ingestion and data transformation.

Download

Tutorial

Introduction to Talend Open Studio for Data Integration.

Watch