tParseJSON not showing up in palette

One Star

tParseJSON not showing up in palette

I've tried to install the tParseJSON custom component in a similar fashion as:
( https://github.com/ijokarumawak/tParseJSON )

1. Copy the component folder and paste it to
C:\Talend-TOS\TOS-All-r67267-V4.2.3\plugins\org.talend.designer.components.localprovider_4.2.3.r67267\components
2. Restart TOS.

But the component doesn't show up in the Palette in my ToS V4.2.3.
Any suggestions appreciated,
Patrick
Community Manager

Re: tParseJSON not showing up in palette

Hi Patrick
I have tried to download and install this component into v5.1.2 and it works. I think you did't rename the component folder after you unzip the archive file.
1. Rename the component folder to tParseJSON.
2. Read this kb article to follow the steps to install an external component:
http://talend.mindtouch.us/001_Knowledge_Base/Data_Integration/Installing_a_custom_component
----------------------------------------------------------
Talend | Data Agility for Modern Business
One Star

Re: tParseJSON not showing up in palette

Thanks, Shong!
Renaming and it appears in the palette.
And thinks for the link, but I seem to have a login issue :-/
/Patrick
Community Manager

Re: tParseJSON not showing up in palette

And thinks for the link, but I seem to have a login issue :-/
/Patrick

Not sure there was bug about this. You use the forum account to login forum first and then click that link to access KB page, it is OK?
----------------------------------------------------------
Talend | Data Agility for Modern Business
One Star

Re: tParseJSON not showing up in palette

Not the proper thread for this, but.
- I AM logged in to the forum.
- Still the page shows me, top right corner "Register Log in"
- If I follow your link I'm asked to log in
- my user name is not recognized
- I ask for send login details and system answers no user by that name.
- still, in the forum, I AM logged in.
Odd!
Community Manager

Re: tParseJSON not showing up in palette

Not the proper thread for this, but.
- I AM logged in to the forum.
- Still the page shows me, top right corner "Register Log in"
- If I follow your link I'm asked to log in
- my user name is not recognized
- I ask for send login details and system answers no user by that name.
- still, in the forum, I AM logged in.
Odd!

This issue is confirmed and our colleagues are working on it.
----------------------------------------------------------
Talend | Data Agility for Modern Business
One Star

Re: tParseJSON not showing up in palette

Hi All,
I want to get custom component in palette to make use of that custom component. So for that, I am tried to get my custom component in palette by placing my custom component folder in the path
C:\Talend\5.2.1\cmdline\studio\plugins\org.talend.designer.components.localprovider_5.2.1.r95165\components
But i am not getting custom component in palette. Help me. thanks in advance.

harsha
Moderator

Re: tParseJSON not showing up in palette

Hi harsha,
I want to get custom component in palette to make use of that custom component. So for that, I am tried to get my custom component in palette by placing my custom component folder in the path C:\Talend\5.2.1\cmdline\studio\plugins\org.talend.designer.components.localprovider_5.2.1.r95165\components

The custom location is not right.
Please see this KB article Installing a custom component to know how to get custom component in Palette.
Best regards
Sabrina
--
Don't forget to give kudos when a reply is helpful and click Accept the solution when you think you're good with it.
One Star

Re: tParseJSON not showing up in palette

Hi sabrina,
Thanq for your reply. Problem resolved.

Regards
harshareddy
Moderator

Re: tParseJSON not showing up in palette

Hi harshareddy,
Thanks for your feedback, feel free post your issue on forum.
Best regards
Sabrina
--
Don't forget to give kudos when a reply is helpful and click Accept the solution when you think you're good with it.