One Star Abd
One Star

[resolved] TAC not accessible was working yesterday

Hi all,
Please our TAC 6.0.1 is not accessible this morning. It was working last days.
The TAC home page request admin password. We input it
Driver, URL, Connection are OK
Version indicates 500 The call failed on the server; see server log for details
Tomcat is working correctly 8080 port.
The log indicates several
Caused by: org.talend.administrator.common.exception.SystemException: java.lang.RuntimeException: java.lang.NoClassDefFoundError: Could not initialize class org.eclipse.emf.teneo.hibernate.HbHelper
Caused by: java.lang.RuntimeException: java.lang.NoClassDefFoundError: Could not initialize class org.eclipse.emf.teneo.hibernate.HbHelper
Any idea are welcome
Regards
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
One Star Abd
One Star

Re: [resolved] TAC not accessible was working yesterday

Hi,
we solved our issue by reinstalling JVA JDK 1.8.
Yes that's curious.
Cheers
5 REPLIES
Moderator

Re: [resolved] TAC not accessible was working yesterday

Hi,
Do you have more informtion in log file? Could you please post your screenshot of DBConfig page? Are your TAC and studio on the same server?
Best regards
Sabrina
--
Don't forget to give kudos when a reply is helpful and click Accept the solution when you think you're good with it.
One Star Abd
One Star

Re: [resolved] TAC not accessible was working yesterday

Hi
Attached the screenshot and the log, Error occured with a MS SQL Server datbase and My Sql.
Regards
localhost.2015-11-03.zip_20151104-0813.zip
Moderator

Re: [resolved] TAC not accessible was working yesterday

Hi,
Have you tried to use an empty DB(not using the old DB) to see if this issue repro?
We suggest you should report a ticket on Talend Support Portal so that we can give you a remote assistance to address your issue in a quick way.
Best regards
Sabrina
--
Don't forget to give kudos when a reply is helpful and click Accept the solution when you think you're good with it.
One Star Abd
One Star

Re: [resolved] TAC not accessible was working yesterday

Hi Xdshi,
We tried with a empty MYSQL, H2, redeployed the .war, but error still occurred.
I am currently with Support via WebEx.
When solved I will provide news.
Thanks
One Star Abd
One Star

Re: [resolved] TAC not accessible was working yesterday

Hi,
we solved our issue by reinstalling JVA JDK 1.8.
Yes that's curious.
Cheers