[resolved] Getting "Could not send Message." response for hosted service in TESB"

[resolved] Getting "Could not send Message." response for hosted service in TESB"

Hi Team,
I hosted my webservice in TAlendESB when I test my service using SoapUI getting below response.
<soap:Envelope xmlns:soap="">
   <soap:Body>
      <soap:Fault>
         <soap:Code>
            <soap:Value>soap:Receiver</soap:Value>
         </soap:Code>
         <soap:Reason>
            <soap:Text xml:lang="en">Could not send Message.</soap:Text>
         </soap:Reason>
      </soap:Fault>
   </soap:Body>
</soap:Envelope>
For more info please find below screenshot.

Thanks & Regards,
Ravinder Gangadher.

Accepted Solutions
Community Manager

Re: [resolved] Getting "Could not send Message." response for hosted service in TESB"

Hi 
It seems you didn't configure endpoint correctly in SoapUI, you can try the tESBConsumer first to learn how to call the webservicce with Talend component, see
https://help.talend.com/search/all?query=tESBConsumer&content-lang=en
Best regards
Shong
----------------------------------------------------------
Talend | Data Agility for Modern Business

All Replies
Community Manager

Re: [resolved] Getting "Could not send Message." response for hosted service in TESB"

Hi 
It seems you didn't configure endpoint correctly in SoapUI, you can try the tESBConsumer first to learn how to call the webservicce with Talend component, see
https://help.talend.com/search/all?query=tESBConsumer&content-lang=en
Best regards
Shong
----------------------------------------------------------
Talend | Data Agility for Modern Business

Re: [resolved] Getting "Could not send Message." response for hosted service in TESB"

Hi Shong,
Thank you for your reply. Your solution worked for me.
Thanks & Regards,
Ravinder Gangadher.