Four Stars

Using domain credentials in tftp

I am trying to connect to a sftp server that requires Windows domain credentials - i.e. WXYZ\username, although the use of a '\' appears to be causing some problems. I've tried escaping it along with some other methods and still cannot get it to connect. Does anyone have any tips that could help with this?

 

Thanks - Matt

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Twelve Stars

Re: Using domain credentials in tftp

@mhaase,Please accept the solution and provide Kudos also.

Manohar B
6 REPLIES
Twelve Stars

Re: Using domain credentials in tftp

@mhaase,can you try / instead of \ ?

Manohar B
Twelve Stars

Re: Using domain credentials in tftp

@mhaase,still do you have this issue?

Manohar B
Four Stars

Re: Using domain credentials in tftp

No, this did not work. I can log in using any other sftp client with the same credentials and have no problems. I've also tried a number of ways to escape the '\' but they didn't work either.

Twelve Stars

Re: Using domain credentials in tftp

@mhaase,can you try with '\\',it should work.

Manohar B
Four Stars

Re: Using domain credentials in tftp

After reviewing the error log some more, I discovered that something changed with the regex method when enabling sftp support (either locally or on the remote host). I have since changed the "Filemask" to a static filename and it has now been able to send the file. The '\\' did contribute as well.

 

Thank you for your help!

Matt

Twelve Stars

Re: Using domain credentials in tftp

@mhaase,Please accept the solution and provide Kudos also.

Manohar B