LDAP invalid name, how to solve this .... VERY IMPORTANT !!!!!!

One Star

LDAP invalid name, how to solve this .... VERY IMPORTANT !!!!!!

Hello friends
I am facing a problem to add users in Active Directory LDAP, I pass the user data from an ORACLE database for the AD and am having the following problem:
Apparently the field userPrincipalName AD that is causing problems following the images of my work and Eper q may have to help me solve it this week.
thanks

Uploaded with ImageShack.us


Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
One Star

Re: LDAP invalid name, how to solve this .... VERY IMPORTANT !!!!!!

Hi,
In my case.
Base DN : ""
User : cn=sistemas, ou=sites,dc=homologacoes,dc=aena,dc=int"
and in your tMap :
Var.id (ex : row1.id or other from EXA user id) will be "CN="+ Var.id + ",ou=sites,dc=homologacoes,dc=aena,dc=int" as dn column for LDAP.
So, each user will be this own dn complete.
It works for me.
One Star

Re: LDAP invalid name, how to solve this .... VERY IMPORTANT !!!!!!

Hello again
For me it did not work buddy.
In my case.
Base DN: ""
User: cn = systems, ou = site, dc = approvals, AENA dc =, dc = int "
eh not possible to put this string in the USER for here is where you will log into my server from AD.
The part of TMAP was fine, but still get the error q eh ... the same image (BAD_NAME ).......
I hope some more friend can help me solve bagan by Friday otherwise: (Thanks to all ...
One Star

Re: LDAP invalid name, how to solve this .... VERY IMPORTANT !!!!!!

Hi,
I show you my configuration (pictures).
You can see with the first that my DN Base is empty (picture 1). For the admin, the dn is complete (user field).
BUT for each user, I generate the dn in the tMap output (picture 2).
Regards
The BAD_NAME error:
Error: com.macromedia.contribute.server.exception.DBException: Error in searchForUserList from LDAP plugin: : ,' ] javax.naming.InvalidNameException
Cause: An incorrectly formatted DN was specified.
One Star

Re: LDAP invalid name, how to solve this .... VERY IMPORTANT !!!!!!

hi,
Friend think that this will be the last issue that I will do this work if you can help me again be very grateful, I'm having the error "invalid name" I believe it is the field sAMAaccountname that generating the error I'm sending the images.
now thanks


Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
One Star

Re: LDAP invalid name, how to solve this .... VERY IMPORTANT !!!!!!

Hum...
I'm not sure that using the samAccountName attribut is a good idea.
Try with UserPrincipalName = login@domainName
One Star

Re: LDAP invalid name, how to solve this .... VERY IMPORTANT !!!!!!

What is the rev of your OS server ?
Windows 2003, 2008 ?
Had you try with the UserPrincipalName ?
Can your samAccountName attribut have only integers chars ?