I can't delete some items from Execution Plan or Job Conductor

One Star

I can't delete some items from Execution Plan or Job Conductor

Some items when I click delete in Execution Plan, nothing happens.
Some Items in Job Conductor a yellow message flashes "delete failed:..." But that is about all I can see.
Some Items in Job Conductor nothing happens.
One job in job conductor has changed so it is a very faint font.  But, it won't go away.
Thanks.
Also, I always have problem logging in to this forum.. I have tried IE and Chrome.  I usually have to reset my password and as I get to the forum, it says I am not logged on.  But, when I click "log in" is shows me logged in.
Moderator

Re: I can't delete some items from Execution Plan or Job Conductor

Hi h_manaryISME,
For your login issue, could you please log out and log in again and check again the Forum to see if it is working?
In addition, is there any TAC error log which is located in <ServersInstallation>\apache-tomcat-XXX\logs when there is "delete failed:..." message in TAC?
Best regards
Sabrina
--
Don't forget to give kudos when a reply is helpful and click Accept the solution when you think you're good with it.
Four Stars

Re: I can't delete some items from Execution Plan or Job Conductor

Hi
I seems to be having a similar  issue as above. We use Talend 5.6.1
I am getting Delete Failed: Cannot delete another log...  When i try to delete a user.
TAC log below:
user.error.deleteLoggedUser 
Four Stars

Re: I can't delete some items from Execution Plan or Job Conductor

FYI User is not logged in and not working anymore.