HBaseInput missing variables

Four Stars

HBaseInput missing variables

Hi, I've just configurated an HBase connection in order to extract data from it. As far as I understood before doing it I'm obliged  (am I wrong?) to retrieve HBase schema before. Btw the problem is that there several variables missing from the schema that Talend is able to read respect the original. How is it possible? I've also tried to manually add missing column and column family for missing variables but had no luck. Other strange thing is that Talend reports always the same column family ("0"), even for different tables

Moderator

Re: HBaseInput missing variables

Hello,

Could you please post your trouble screenshot on forum? On which talend build version you got this issue?

Best regards

Sabrina

--
Don't forget to give kudos when a reply is helpful and click Accept the solution when you think you're good with it.

2019 GARNER MAGIC QUADRANT FOR DATA INTEGRATION TOOL

Talend named a Leader.

Get your copy

OPEN STUDIO FOR DATA INTEGRATION

Kickstart your first data integration and ETL projects.

Download now

What’s New for Talend Summer ’19

Watch the recorded webinar!

Watch Now

Put Massive Amounts of Data to Work

Learn how to make your data more available, reduce costs and cut your build time

Watch Now

How OTTO Utilizes Big Data to Deliver Personalized Experiences

Read about OTTO's experiences with Big Data and Personalized Experiences

Blog

Talend Integration with Databricks

Take a look at this video about Talend Integration with Databricks

Watch Now