Talend Connect
Virtual Summit
JOIN US!
And visit the Customer
& Community Lounge.
May 27-28, wherever you are.

Connector Defined in the XML, but doesnt exist

Highlighted
Four Stars

Connector Defined in the XML, but doesnt exist

Hello, Not sure if this is in the right board.

 

When I try and build a job it comes back empty. The following error messages fill the log:

 

!MESSAGE 2019-02-26 07:59:12,228 WARN org.talend.designer.core.model.components.EmfComponent - <Component:tLog4J> Connector \"THEN_RUN\" defined in the xml, but doesn't exist.

 

!MESSAGE 2019-02-25 15:16:44,906 WARN org.talend.designer.core.model.components.EmfComponent - <Component:tInitLog4J> Connector \"REFERENCE\" defined in the xml, but doesn't exist.

 

I attribute this to the project or studio unable to access the JAR files for these two additional components but I am unable to determine how to satisfy the log conditions.

 

I attached screen shots of the project settings and my studio settings. 

 

Any insight would be greatly appreciated. 

 

 

Highlighted
Moderator

Re: Connector Defined in the XML, but doesnt exist

Hello,

Could you please clarify in which Talend version/edition you are?

Did you follow up this documentation to install custom components?

TalendHelpCenter:How to install and update a custom component

Best regards

Sabrina

 

--
Don't forget to give kudos when a reply is helpful and click Accept the solution when you think you're good with it.

2019 GARTNER MAGIC QUADRANT FOR DATA INTEGRATION TOOL

Talend named a Leader.

Get your copy

OPEN STUDIO FOR DATA INTEGRATION

Kickstart your first data integration and ETL projects.

Download now

6 Ways to Start Utilizing Machine Learning with Amazon We Services and Talend

Look at6 ways to start utilizing Machine Learning with Amazon We Services and Talend

Blog

Downloads and Trials

Test drive Talend's enterprise products.

Downloads