One Star

Connection with Microsoft Dynamics CRM

Hi all,
I can't get the component tMicrosoftCrmInput to work well. Has anyone ever managed to run this component? There are not so much discussions on it on the Internet ...
Thanks,
Thibault
3 REPLIES
One Star

Re: Connection with Microsoft Dynamics CRM

Hi Thibault
Welcome to Talend Community!
Did you get any error?
Have you read the instructions and scenario about tMicrosoftCRM components with the document ?
Regards,
Pedro
One Star

Re: Connection with Microsoft Dynamics CRM

Hi Pedro,
Thank you !
I get the following error whenever I try to execute my job :

Exception in component tMicrosoftCrmInput_1
org.apache.axis2.AxisFault: Transport error: 401 Error: Unauthorized
at org.apache.axis2.transport.http.HTTPSender.handleResponse(HTTPSender.java:295)
at org.apache.axis2.transport.http.HTTPSender.sendViaPost(HTTPSender.java:190)
at org.apache.axis2.transport.http.HTTPSender.send(HTTPSender.java:75)
at org.apache.axis2.transport.http.CommonsHTTPTransportSender.writeMessageWithCommons(CommonsHTTPTransportSender.java:389)
at org.apache.axis2.transport.http.CommonsHTTPTransportSender.invoke(CommonsHTTPTransportSender.java:222)
at org.apache.axis2.engine.AxisEngine.send(AxisEngine.java:435)
at org.apache.axis2.description.OutInAxisOperationClient.send(OutInAxisOperation.java:402)
at org.apache.axis2.description.OutInAxisOperationClient.executeImpl(OutInAxisOperation.java:229)
at org.apache.axis2.client.OperationClient.execute(OperationClient.java:165)
at com.microsoft.crm4.webserviceTest.CrmServiceStub.execute(CrmServiceStub.java:2268)
at migration_crm.test_0_1.test.tMicrosoftCrmInput_1Process(test.java:2653)
at migration_crm.test_0_1.test.runJobInTOS(test.java:8057)
at migration_crm.test_0_1.test.main(test.java:7925)
The authentication is set as ON_PREMISE, in the component's parameters by the way. And yes, I already read the instructions about the tMicrosoftCrmInput in the documentation.
So, any idea are welcome !
One Star

Re: Connection with Microsoft Dynamics CRM

I get the same issue - tried every service including the /2007 ones and can't get anything to connect for CRM Dynamics 2011.