RHEL : Missing jars: jt400_V6R1.jar

Four Stars

RHEL : Missing jars: jt400_V6R1.jar

Hi,

 

Getting below error while deploying a job in TAC. I am using RHEL as the talend server. I copied the jar file from talend studio into directory of cmdline/studio/configuration/.m2/repository/org/talend/libraries. But still its not working. Also tried copying into batch processor agent libraries. Please anyone  suggest , where I am doing wrong.

 

org.talend.administrator.common.exception.SystemException: java.lang.RuntimeException: org.talend.designer.runprocess.ProcessorException: org.talend.commons.exception.PersistenceException: org.talend.designer.runprocess.ProcessorException: Missing jars: jt400_V6R1.jar

 

Moderator

Re: RHEL : Missing jars: jt400_V6R1.jar

Hello,

Could you please indicate on which talend build version you got this issue?

Have you already created a case on talend support portal with your suscription solution?

Best regards

Sabrina

--
Don't forget to give kudos when a reply is helpful and click Accept the solution when you think you're good with it.
Four Stars

Re: RHEL : Missing jars: jt400_V6R1.jar

I copied all the jar files folders from studio to batch processor and commandline fixed the issue instead of jar file only. In may opinion there should be only one directory for entire Jar files in installation.

But still these processes should be automatic while installation. 

I noticed there are so many windows related files got created in Linux installation which making things complicated.