One Star

[resolved] Error starting up SpagoBI-webapps

Hi,
I get Errors when I start up Tomcat in the log files as follows:
INFO: Deploying web application archive D:\Tomcat_7\webapps\SpagoBIBirtReportEngine.war
Apr 11, 2013 10:20:45 AM org.apache.catalina.session.PersistentManagerBase startInternal
SEVERE: No Store configured, persistence disabled

I consulted SpagoWorld Forums to find a solution and tried to fix it as described in https://www.spagoworld.org/jira/browse/SPAGOBI-712.
Unfortunately that doesn't work. Smiley Sad
jdbc/tdq_utf8 in server.xml is configured to use an existing ORACLE database - just for info.
Anybody faced the same problem and solved it?
BR
Stefan
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Employee

Re: [resolved] Error starting up SpagoBI-webapps

Hi Stefan,
this should not prevent the DQ portal to run correctly.
See https://help.talend.com/search/all?query=SEVERE%253A+No+Store+configured%252C+persistence+disabled&c...
Did you try to access to the application? Do you have other problems? If yes, check in Tomcat's logs.
2 REPLIES
Employee

Re: [resolved] Error starting up SpagoBI-webapps

Hi Stefan,
this should not prevent the DQ portal to run correctly.
See https://help.talend.com/search/all?query=SEVERE%253A+No+Store+configured%252C+persistence+disabled&c...
Did you try to access to the application? Do you have other problems? If yes, check in Tomcat's logs.
One Star

Re: [resolved] Error starting up SpagoBI-webapps

Well!
Thank you for the hint! Smiley Wink
SpagoBI and tdqportal context.xml files reside in <webapp-name>/META-INF