Four Stars

Issue writing master data in an MDM hub

Hello everyone,

 

I'm using Open Studio for MDM 6.4 and I try to write master data in my MDM server following this scenario : Writing master data in an MDM hub.

 

When I run the Job, I had the following error log:

Démarrage du job Test a 12:28 31/08/2017.
[statistics] connecting to socket on port 3429
[statistics] connected
août 31, 2017 12:28:47 PM org.apache.cxf.wsdl.service.factory.ReflectionServiceFactoryBean buildServiceFromClass
INFOS: Creating Service {http://www.talend.com/mdm}TMDMService from class org.talend.mdm.webservice.TMDMService
[statistics] disconnected
Job Test terminé à 12:28 31/08/2017. [Code sortie=0]

 Could you please help me to find a solution ?

 

Thanks for your help.

 

Dramane

 

  • MDM
3 REPLIES
Moderator

Re: Issue writing master data in an MDM hub

Hello,

From what I see above, these aren't errors but just information messages, so it seems the job runs fine.
Do you mean on your MDM server data is not created from the Load job?

Best regards

Sabirna

--
Don't forget to give kudos when a reply is helpful and click Accept the solution when you think you're good with it.
Four Stars

Re: Issue writing master data in an MDM hub

Hello Sabrina,

Thanks for you answer. Yes, data is not created on my MDM server.
When I go to the Web UI, there is no record in my entity.
I really don't know why.

Do you have an idea?

Regards

Dramane
Moderator

Re: Issue writing master data in an MDM hub

Hello,

Have you tried to clear your browser cache? Also to ensure data is created, you could directly check the DB content.

Best regards

Sabrina

--
Don't forget to give kudos when a reply is helpful and click Accept the solution when you think you're good with it.