Four Stars

Publishing a job with a subjob to Talend Integration cloud errors when running

I currently have jobs running fine on TIC but when I try to Publish to Cloud a job with a subjob in it, it errors out.

 

It just says:

FAILED:
Step 092310ee... failed with code -1 and error Job stopped with errors or unable to run.
 
No logs.  Any help?
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Four Stars

Re: Publishing a job with a subjob to Talend Integration cloud errors when running

Hi Shong

 

I'm using 6.3 studio and works fine.  I think the issue was that I cannot set the context variables on the sub job.  I attached a screenshot below.

 

Screen Shot 2017-04-28 at 9.48.39 AM.png

 

So I made a copy of all the context variables in the parent job and passed it via the "transmit whole context" option in tRunJob.  I also checked the "Use an independent process to run subjob" on tRunJob and looks its working now.

 

Screen Shot 2017-04-28 at 9.48.44 AM.png

 

Any references on how to do this properly or did I just get lucky?

2 REPLIES
Community Manager

Re: Publishing a job with a subjob to Talend Integration cloud errors when running

Hi chrissuen
First, make sure the job has no compilation error and it is able to run in studio. Which version of TIC are you using? Would you mind providing the job or external information for us to reproduce the problem?

Regards
Shong
----------------------------------------------------------
Talend | Data Agility for Modern Business
Four Stars

Re: Publishing a job with a subjob to Talend Integration cloud errors when running

Hi Shong

 

I'm using 6.3 studio and works fine.  I think the issue was that I cannot set the context variables on the sub job.  I attached a screenshot below.

 

Screen Shot 2017-04-28 at 9.48.39 AM.png

 

So I made a copy of all the context variables in the parent job and passed it via the "transmit whole context" option in tRunJob.  I also checked the "Use an independent process to run subjob" on tRunJob and looks its working now.

 

Screen Shot 2017-04-28 at 9.48.44 AM.png

 

Any references on how to do this properly or did I just get lucky?